Jag bygger din nya hemsida i WordPress – för att du ska få en professionell hemsida att växa med!

Har du behov av en ny hemsida för att presentera ditt företag, förening eller kanske dig själv och din passion? Med en snygg design i WordPress, professionella och stämningsfulla bilder samt mina språkkunskaper kan jag hjälpa dig att presentera det du brinner för!

Jag bygger din hemsida i WordPress. Det gör det möjligt att bygga såväl en enkel hemsida, som en mer avancerad hemsida med t.ex. en webbutik men flera betalningsmetoder. När man väljer WordPress för sin hemsida så ger det även full flexibilitet för att hemsidan ska kunna växa med företaget: att utöka en befintlig hemsida senare med en webbutik, en plattform för e-kurser eller en chattfunktion är inga problem!

Här kan du läsa mer om WordPress och hur jag arbetar

Du kommer involveras under hela processen. Din hemsida är ditt ansikte ut i den digitala världen, och det är viktigt att du känner att den representerar dig och ditt företag på ett bra sätt. Efter leverans av hemsidan kommer du få en grundlig genomgång om hur du kan förvalta din hemsida på bästa sätt. Du ska känna dig trygg med att din hemsida är en långsiktig investering för ditt företag.

Vad behöver du för hjälp med din hemsida i WordPress?

Har du en hemsida i WordPress och söker någon som tar hand om din hemsida, hjälper dig om du får problem eller som du kan kontakta när du vill utveckla hemsidan? 

Önskar du en hemsida som kan mer  eller har du redan en klar bild av vad din hemsida ska innehålla och inget av paketen passar? Jag skickar gärna en skräddarsydd offert!

Vet du att du vill ha en hemsida, men vet inte var du ska börja någonstans?

Skicka ett meddelande till mig i formuläret nedan så kan vi diskutera hur jag kan hjälpa dig att få en hemsida du är stolt över!

    Rulla till toppen