Tidigare uppdrag

Ett urval av uppdrag jag har haft, och lite skryt och alla mina fantastiska kunder som driver företag som gör bra saker för människor och världen! Jag tror på småföretagandet och att småskaligheten och personligheten är det som kommer göra världen hållbar i framtiden. Den här sidan är minst lika mycket en inspirationssida som bara en lista med referensuppdrag.

Hemsidor

Fotouppdrag

Översättningar

Hemsidor

Fotograf Malin Egnell

En enkel och stilren hemsida, där fokus helt ligger på Malins bilder.

Renskog – Anja Fjellgren Walkeapää

Anja är renskötare och jägmästare och arbetar med frågor som rör renskötsel och skogsbruk.

Gaaltije – saemien museume

I samband med ombyggnation och invigning av det nya samiska museet, så fick hemsidan ett rejält ansiktslyft. Nu får man även en inblick i den fysiska butiken och det finns en evenemangskalender där man hittar utställningar och andra evenemang. Har du vägarna förbi Östersund, ska du absolut besöka Gaaltije!

Det samiska kulturlandskapet

Den här hemsidan är ett digitalt dokument. Fokus låg på att presentera programmet för det samiska kulturlandskapet 2021-2025 översiktligt och lätt att navigera i, samtidigt som det också finns behov för läsarna att kunna skriva ut dokumentet.

Titel

text

Linnea Molander

Linnea Molander bygger ett litet imperium inom lyckoforskning och positiv psykologi. Det här är hennes engelska sida. I imperiet ingår även www.happydating.se (Dejtingcoaching) och www.happy-business.se (Businesscoaching).

Republiken bar & köks nya hemsida

Republiken bar & kök

Republikens gamla hemsida hade gjort sitt så vi byggde en helt ny hemsida i WordPress. Missa inte deras fantastiska, säsongsbetonade meny! De fina bilderna på hemsidan är tagna av Marléne Nilsén.

Bergkvist Ren & Vilt

Företaget säljer renkött direkt till konsument och med 100% spårbarhet. Jag har ett helhetsuppdrag med allt från hemsida, fotografering, sociala medier, marknadsföring och trycksaker.

Rota mi

Rota mi är en analoga fotoutställning i digitalt format av Anneli Åsén och Susanne Kvarnlöf. De har båda växt upp i byar i Jämtland och här berättar de med kameran om sina rötter. Missa inte detta fantastiska konstprojekt!

Tinas Praliner

Mitt i den jämtländska fjällnaturen ligger Tinas Praliner. Här tillverkas exklusiva praliner, tryfflar och choklad av yppersta kvalitet. Med gediget kunnande och känsla för smak och form skapas unika kollektioner av konfektyr.

Susanne Kvarnlöf

Susanne är en fantastisk fotograf och skribent i Jämtland, och det har varit en ren fröjd att få bygga hennes hemsida. Missa inte Susannes fantastiska bilder och texter, det här är bilder av den sorten som fångar uppmärksamheten och väcker känslor!

Kraja Maria

Kraja är jämtlandsföretaget som syr produkter för din hund med fokus på hållbarhet i alla led: produkterna har hög kvalité och håller länge, materialen är valda med omtanke och ofta används spillbitar från textilindustrin. Som ett led i utvecklingen av företaget var det dags för en ny hemsida där de fantastiska produkterna kan presenteras på bästa sätt.

Historiskan

Historiskans hemsida var långsam och i flera delar föråldrad. Vi byggde om hemsidan med webbutik från grunden och bytte hosting. Nu är hemsidan modern, lättarbetad och kunderna, som tidigare hade problem att genomföra köp, upplever nu att hemsidan är både fräschare och snabbare!

Happy Dating

Efter flera år med den gamla hemsidan och webbutiken behövde Linneas hemsida både ett ansiktslyft och en teknisk modernisering så vi byggde om hemsidan från grunden. Vi har dessutom integrerat en del funktioner i hemsidan som tidigare har legat på externa tjänster. Hemsidan har blivit modern, snabbare och dessutom har driftkostnaden sjunkit betydligt.

Hälsorum i Offerdal

Hälsorums hemsida behövde både en teknisk och en designmässig nystart! Med den befintliga grafiska profilen och bilder från mitt bildarkiv skapade vi en modern och mobilanpassad hemsida där besökarna nu verkligen hittar vad de söker: Offerdals bästa hälsovårdscentral!

Happy Business

Linnea, som driver Happy Dating har hon startat en ny gren: Happy Business! Det här är hemsidan för alla som vill ha roligt på jobbet – hon lär dig att det inte bara är okej att ha kul på jobbet utan också att det är en grundförutsättning för framgång! Vi byggde den nya hemsidan – det är fantastiskt roligt att få vara med i företagets utveckling!

Mockup av hemsidan till Jasem Allservice

Jasem Allservice

Jasem behövde en enkelt hemsida där han kan presentera sina tjänster och kontaktuppgifter. Jasem Allservice är ett företag i Offerdal som erbjuder allehanda tjänster till hushåll och företag.

Mockup av Gustaphssons hemsida på dator och mobil

Gustaphssons Glada Grisar

Alla företag behöver inte en avancerad hemsida, men kan kanske vill bli hittad om potentiella kunder söker via Google och ha en snygg digital presentation ändå? Man kanske också vill ha en egen domän med tillhörande e-postadress?

För Gustaphssons Glada Grisar var det precis så, så jag skapade enklast möjligaste hemsida som presenterar företaget.

Fotouppdrag

Bergkvist Ren & Vilt

Löpande fotouppdrag med bilder från företagets vardag, samt även produktbilder och arkivbilder för hemsidan. Bilderna används också för sociala medier och trycksaker.

Ett jätteroligt uppdrag där vädret ofta är en komponent att räkna med!

Suaja

För den nya hemsidan behövdes det produkter som visar företages verksamhet. Det betyder att vi både fotograferade slöjd, men också renar och produkter i dess verkliga användningsmiljö. Ett roligt och utmanade uppdrag!

Happy Dating

Linnea Molander efterfrågade aktuella profilbilder som representerar henne och hennes företag. Bilderna blev sedan även ett bokomslag samt publicerade i flertalet tidskrifter.

Maddy Savage

För sin hemsida och andra publiceringar behövde journalisten och egenföretagaren Maddy Savage porträtt samt bilder som visar henne i sitt dagaliga arbete.

Översättningar

Naturidéer Sverige AB

Inför etableringen i Sverige översatte jag hemsidan från tyska till svenska, samt hjälpte till med andra dokument och formulär på svenska.

Suaja

Med kunder från hela Europa så behövdes en flerspråkig hemsida. Jag översatte hemsidan till tyska och engelska.

Rulla till toppen