Nå ut till internationella kunder

Jag erbjuder översättning till eller från tyska, svenska och engelska samt även till viss del italienska.

Jag är uppvuxen i Tyskland och har bott i olika länder i Europa, däribland Italien och Frankrike. Som följd av det är jag flytande i svenska, tyska och engelska och har mycket goda kunskaper i italienska. Med kunskaper i tjeckiska och franska kan jag bistå i dessa språk också.

Flerspråkiga hemsidor

Verkar du inom turismen eller har du ett företag som har internationella kunder? Med en flerspråkig hemsida når du dina kunder direkt på deras språk.

Har du din verksamhet i Sápmi och vill ha din hemsida i någon av de samiska språken så har jag goda kontakter till översättare för såväl sydsamiska och nordsamiska.

Oavsett vilket språk jag skriver på, så är min målsättning att med välskrivna texter förmedlar det tänkta innehållet på ett tilltalande och tydligt sätt. Med rätt mängd information som presenteras på ett enkelt och snyggt sätt kan man väcka besökarens intresse och förtroende.

Andra språktjänster

Förutom att göra flerspråkiga hemsidor så kan du även anlita mig i andra ärenden där dina egna språkkunskaper eller Google translate inte räcker till.

  • Behöver du en översättning av ett dokument?
  • Behöver du en informationsfolder till utländska gäster på ditt hotell?
  • Vill du trycka upp reklamblad till tyska fiskare?

Det är bara fantasin som sätter gränser. Tveka inte att kontakta mig!

Rulla till toppen