Vad kostar en hemsida?

De allra flesta företag har idag en hemsida, funderar på att skaffa en hemsida, eller så har de haft en hemsida som inte längre fungerar. Oavsett vilken relation man har till hemsidor, så är det här den frågan jag får oftast: Vad kostar en hemsida?

Tyvärr är det här en fråga jag inte kan svara på. Det finns helt enkelt ingen siffra att ge – det beror jättemycket på hur omfattande hemsidan är, ska det vara en webbshop? Behövs specialanpassningar? Vill kunden själv ta fram all text eller ska jag göra det? Är det en enkel landningssida som ett digitalt visitkort eller ska hemsidan presentera hela verksamheten? Ja, hur långt är egentligen ett snöre?

Dator, läsplatta och mobiltelefon som visar en hemsida med hundprodukter. Vad kostar en hemsida?

Men frågan är självklart väldigt viktig, och därför har jag baspaket med ett fastpris förhemsida och webbutik för att ge en fingervisning om vad en hemsida ungefär kostar.

Du som kund kan påverka priset

Det finns såklart saker du som kund kan göra för att påverka priset. Har du en fullständig grafisk profil? Tar du fram allt innehåll själv så att jag bara behöver sätta ihop bilder och text? Vill du att jag ska skapa alla artiklar till webbutiken eller lägger du in dem själv efter överlämningen av hemsidan? Innan vi börjar ditt projekt går vi såklart igenom exakt vad som ska göras och du får då ett pris för just din hemsida.

Vad kostar en hemsida din hemsida ?

En mer korrekt fråga är alltså: Vad kostar just din hemsida? Kontakta mig så tar vi reda på det!

    Rulla till toppen