Anna berättar lite om sig själv

Porträtt på Anna Gustafsson Naturligtvis Media

Jag som driver företaget heter Anna Gustafsson och 2017 flyttade jag från Odenplan till Jänsmässholmen i nordvästra Jämtland. Därifrån flyttade jag sedan till Rise när vi fick möjligheten att köpa en äldre gård.

I grunden är jag är utbildad ingenjör i teknisk fysik och har arbetat inom forskning, som konsult och inom privat sektor. När jag flyttade till Offerdal startade jag mitt företag som jag hela tiden utvecklar. Min filosofi är att jag vill ha roligt när jag jobbar; det jag tycker är roligt blir jag nämligen väldigt bra på!

Livet som företagare är en fantastisk utmaning som även ger en stor frihet. En perfekt dag på jobbet varvar jag intensiva jobb-pass där koncentrationen, kreativiteten och glädjen får tiden att rusa förbi samtidigt som jag är sådär effektiv som man bara blir när man arbetar med ”flow”. Däremellan pausar jag utomhus – året runt – antingen med en kopp kaffe eller te på bron, en lång promenad eller skidtur med vår hund Sputnik eller med en bok framför brasan.

(Eller det är min målbild… i verkligheten kan jag vara ganska dåligt på att pausa när jag har ett arbets-flow: när jobbet är kul, vilket det nästan alltid är, så är det väldigt bra att någon granne kommer förbi på kaffe och att Sputnik kräver en promenad. Det är en lyx att ha så roligt på jobbet!)

Mitt jobb är extra givande när jag får hjälpa mindre eller lokala företag att presentera sig på ett modernt, professionellt och personligt sätt. Det är just den personliga kontakten i det professionella samarbetet som gör att det är så fantastiskt att vara företagare i glesbygd!

Fotograf: Susanne Kvarnlöf

Några bilder från min vardag

Kontaktförfrågan

Har du ett problem som jag kan hjälpa dig med? Du behöver inte ha en genomtänkt idé eller färdigt förslag. Skicka iväg en en kontaktförfrågan, så hör jag snart av mig till dig.

    Rulla till toppen