Fotografering

Min passion för att avbilda allt vackert jag ser har jag haft med mig sedan många år tillbaka. Det är den passionen som gjorde att jag ville utvecklas som fotograf. Jag har gått flertalet fotokurser på Fotografiska i Stockholm och det gav mig goda grunder att stå på. Men det som har utvecklat mig mest som fotograf är att alltid ha kameran med mig. Att nu få använda kameran som en del av mitt dagliga arbete är en dröm som går i uppfyllelse!

Professionella bilder för er verksamhet

Med professionella bilder på er verksamhet och era medarbetare får era kunder att seriöst och bestående första intryck. Professionella och genomtänkta bilder på hemsidan och i reklam är en av grundstenarna för att nå ut till kunderna. När du anlitar en fotograf gör det stor skillnad för upplevelsen.

Vill ni köpa arkivbilder till er verksamhet går det naturligtvis också bra!

Bevara era viktigaste ögonblick

Min passion ligger i att fånga ett ögonblick, förmedla en känsla och locka fram längtan till platsen i bilden.

När jag fotograferar människor eller situationer är der framförallt ögonblick och känslor jag vill förmedla. Jag har fotograferat bröllop, dop och konfirmationer. Den unika naturen och alla fantastiska byggnader här i Jämtland är min studio och jag fotograferar enbart i naturligt ljus.

Dekorera din vägg med ett fotografi

Vill du ta in en bit av Jämtland i ditt hem eller din lokal? Har du en vit vägg som behöver piggas upp eller vill du kunna drömma dig bort? Har du funderat på en större poster eller tavla med hittar inte rätt motiv?

Du kan köpa mina bilder som större tryck, från 30x40cm till 70x100cm. Vi diskuterar utifrån dina önskemål och mitt bildarkiv och hittar den rätta bilden för just din verksamhet!

Vilken vägg vill du pryda med en vacker bild från Jämtland eller fjällen? Kontakta mig gärna med dina önskemål!

Jag utgår ifrån Svenska Fotografers Förbunds prisguide för alla mina fotouppdrag. Kontakta mig gärna för mer information!

Rulla till toppen