Gratis rådgivning för din hemsida!

Behöver du en hemsida men vet inte var du ska börja? Eller har du en hemsida som har blivit eftersatt? Din hemsida ska ge dig glädje och hjälpa dig och din verksamhet att synas, därför erbjuder jag dig gratis rådgivning för din hemsida!

Jag jobbar enbart med WordPress, men det betyder inte att det alltid är bäst för dig. Det finns en uppsjö av verktyg som gör att man kan bygga en enkel och snygg hemsida själv. Jag har skrivit den här lilla guiden där jag beskriver några olika verktyg för att bygga hemsidor.

Jag vet att det här är en helt ny värld att förstå sig på och att det är svårt att hitta rätt. Kontakta mig och beskriv kort vad du funderar på eller behöver hjälp med så hör jag av mig till dig inom ett par dagar till dig. Kanske kan jag ge dig några konkreta råd i ett mail eller så bokar vi en halvtimmas möte via telefon för att prata mer om vad du funderar över.

Boka gratis rådgivning för din hemsida


    Fotograf: Susanne Kvarnlöf
    Rulla till toppen