Fotokurs i Åkersjön 25-26 April!

Tillägg 31 mars 2020: Tyvärr måste vi ställa in kursen pga pandemin! 

Nu har jag spännande nyheter! För en tid sedan fick jag ett meddelande av Yvonne från Åkersjöns fjällhotell här i nordvästra Jämtland och hon undrade om vi inte kunde organisera en fotokurs i Åkersjön för nybörjare under vårvintern. Jättekul tyckte jag och nu kör vi!

Det här är kursen för dig som har en avancerad kamera (systemkamera) och äntligen vill ta kontroll över dina bilder och lära dig hur du fotograferar i manuellt läge. Vi är en liten grupp på högst 8 deltagare, det gör att alla får gott om tid för frågor och individuella instruktioner. Du kommer under dessa dagar lära dig att fotografera med kameran i manuellt läge tillsammans med andra som delar ditt intresse och i underbar fjällnära miljö!

Foto på Anna Elisabeth Gustafsson i fjällmiljö

 

Det är jag, Anna Gustafsson, som gärna vill dela min kunskap och min passion för att fotografera med er!

Det känns verkligen jätteroligt att kunna erbjuda en fotokurs i Åkersjön med övernattning, det ger inte bara mer tid för praktiska övningar, utan också chansen att få umgås med kurskamraterna kring den gemensamma hobbyn: kameran! Kanske har du inte så många i din närhet som också fotograferar?

Så passa på att kombinera att utveckla din hobby i fjällnära miljö, umgås med andra fotointresserade och njut av Åkersjöns fjällhotells bastu & relaxavdelning! kanske vill du stanna en natt till och åka lite tur- eller längdskidor?

Kursens upplägg

Upplägget för kursen blir lite annorlunda än min egen kurs eftersom det denna gången blir två halvdagar med övernattning. Det blir mer tid för praktiska övningar, så ta med er kläder efter väder eftersom vi kommer vara utomhus en del (om det inte är väder som riskerar att skada kamerorna).

Lördag 13:00 Start
13:00-15.00 Teoripass inomhus
15:00-15:30 Fika
15:30-17:30 Fortsättning teori med praktiska inslag
19:00 Gemensam middag
   
Söndag 7:30-8:30 Fotopromenad för den morgonpigga
8:30-9:30 Frukost
9:30-11.30 Vi repeterar teorin och övar på det vi har lärt oss
11:30-13:00 Vi avslutar kursen med en gemensam lunch

Bokning

Pris: 1995 sek/person (inkl moms)
I priset ingår: fotokurs, övernattning i delat dubbelrum, fika och middag på fredag, samt frukost och lunch på söndag. Fri tillgång till bastu & relaxavdelning!
Deltagare: 4-8 personer.
Vill du ta med dig din partner eller kompis till Åkersjön som inte vill gå fotokursen? Det går såklart jättebra!

För bokning av fotokurspaketet eller frågor om boendet, kontakta Yvonne på Åkersjöns fjällhotell!
Tel. 070-349 64 44 | info@akersjonsfjallhotell.com | www.akersjonsfjallhotell.com

Har du frågor om kursens innehåll eller upplägg? Välkommen att kontakta mig!

Fotokurs utan boende

Har du boende i eller i närheten av Åkersjön och vill delta i kursen? Då har du möjlighet att ställa dig i kö, vi släpper kursplatser utan boende den 15 April! Lämna ett meddelande här så hör vi av oss till dig!

    Scroll to Top